tekniken går framåt

det tar sig... sa mordbrännarn.


the schedule

här har vi det... träningsschemat!

några kommentarer...
Säsongen startar den 19 augusti med lagmöte i skurustugan. Spelarkontrakten kommer att gälla från detta datum. Härifrån och framåt kommer vi ha två lagträningar i veckan samt ytterligare en helgträning, de helger då vi inte har match. Utöver detta kommmer individuella träningar.
Mellan den 4 augusti och den 19 augusti kommer vi ha "uppvärmningsträningar", 2 st per vecka. Dessa är frivilliga även om det givetvis önskas att så många som möjligt är med. Kan ni inte medverka någon träning, skriv in detta som vanligt i kommentarer nedan. Här kommer vi nästan uteslutande att spela 4-4 eller 5-5, om möjligt kommer även coach vara med, för att hämta in lärdomar om motionanfallet.
För den fysiska träningen gäller att när säsongen börjar den 19 augusti skall alla vara i bra form. Detta för att förhindra att några skadar sig eller blir sjuka pga ovana vid att träna hårt 3-4 ggr i veckan. Om några av er inte hållit er i form under sommaren är det alltså dags att börja dra ut och springa nu. Vi kommer köra löptester i slutet av varje lagträning från och med den 19 augusti, dessa kommer vara i stil med 5 idioten med 30 sekunders vila mellan varje. Söndagen den 7 september är det handbollscup i alla hallar, därför kör vi i stället terränglöpning Långsjön 6 varv (ca 8 km) vilket då ska avverkas under 45 minuter.

Hittills uppbokade tider:

Må 4 aug, 19-21, Björknäs Sph
To 7 aug, 19-21, Björknäs Sph
Ti 12 aug, 19-21, Nacka Sph
Fr 15 aug, 17-19, Nacka Sph

För veckan 18-24 aug, se inlägg ovan.

Från och med den 25 aug är det ordinarie veckoträningstider som gäller. Dessa meddelas så snart de blivit klara.

RSS 2.0