christmas day classic

Det hör ju inte till vanligheterna att spelare på dam/tjejsidan uppskattar att kolla på basket, och då särskilt inte s.k. amerikansk proffsbasket... även om de ofta är rätt vassa på att förklara varför detta spel inte är intressant att följa.

Därför laddar vi upp det största fyrverkeri som över huvud taget kan erbjudas, varpå det ska bli spännande att se om ens detta räcker för att väcka någon sorts intresse!

Med detta menar jag att ikväll efter träningen finns möjlighet att se the Christmas Day Classic, på projektor och med boomblaster sound. Vi pratar om Los Angeles Lakers vs Boston Celtics. Repris på sommarens NBA final, på Christmas Day möttes de för första gången under den nya säsongen, live på National TV med uppskattningsvis 110 miljoner tittare.

- Lakers, överlägsna ledare i Western Conference, vs. Celtics, överlägsna ledare i Eastern Conference, som fram till juldagen vunnit 19 MATCHER I RAD.
- Kobe, Gasol and friends vs. Paul Pierce "The Truth", KG, Ray the Sniper and the Crew.
- Båda coacherna har inför matchen sagt att de första två månaderna på säsongen bara var uppvärmning inför det stora mötet på juldagen!

Som sagt, nu utmanas svensk dambaskets nba-ointresse... kan det tänkas att någon mot förmodan wastar några timmar på detta?

OCH OM NÅGON VET RESULTATET, KNIP SOM FAN IGEN!

stay in shape til the 4th of jan

Vi har tillgång till följande träningstider under lovet.

26/12, 18-20
27/12, 9.30-11
28/12, 19-21
30/12, 18-20
2/1, 17-19
3/1, 9-11

Allting i Nacka Sph. Dessutom finns en del tider då andra lag tränar.
Ni kan se dessa som individuella träningar i större grupp. Vi kommer alltså jobba med grundteknik, moves, skott och lite detaljer i spelet, t ex 1-1 från olika lägen i anfallsspelet. De tillfällen vi blir många kan vi dessutom köra 3-3/4-4 övningar.

I kommentarer nedan vill vi få in så mycket information som möjligt om vilka träningar ni kan/inte kan träna. Har ni något speciellt område ni vill få in i träningsplaneringen kan ni skriva det också.

Enligt inlägg nedan så börjar vi sedan med obligatoriska träningar för hela laget den 4/1 kl 19.00.

Vi kommer ha en lagkväll den 5/1, då drar vi till Henkan efter träningen (slutar kl 17) och tar med oss mat, sedan kommer ni få se en förhandsvisning av den beryktade och mytomspunna filmen "Drive".

viktigt med vila på jullovet

Ta inte efter de bortskämda snorungarna på Lidingö, som stannar uppe för länge på nätterna, http://www.lidingobladet.se/artikel.php?artikel=325 

visst trivs man i nacka...

... men vad gäller media är de lite mer på hugget i mitt tidigare hood. Kul att man inte är bortglömd efter alla år...

http://www.lidingobladet.se/artikel.php?artikel=303

/ax

herren på teppan

Har ordnat så att vi får betalt till lagkassan 100:- per person som är med i publiken på inspelningen till herren på teppan på onsdag. Det här erbjudandet gällde egentligen bara måndag och torsdag då de har väldigt få anmälningar, men eftersom onsdag är vår enda träningsfria dag kunde de göra ett undantag för oss. De behöver dock veta exakt hur många som kommer, så meddela besked om er medverkan till mig omedelbart. Gäller även för folk ni känner utanför laget.


Det börjar kl 18.15 och beräknas bli klart ca 20.45. Plats Kvarnholmen vilket är i närheten av Henkan.

/ax

samling till matchen på fredag: 17.15

I Björknäs.


RSS 2.0